tampilan Product

The Company produk utama kiosks poto-layanan, kabeh-ing-siji PC, PC otomatis tiket, ruangan tondo umum digital, Papan interaktif LED, free ngadeg tondo umum digital, wall Gunung LCD digital, wall video LED lan selaras terminal poto-layanan lan liyane produk kanggo macem-macem industri.

Products More

Napa Pilih kita

Guangzhou Informasi Chujie Technology Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech nasional sing spesialisasine ing pembangunan lan produksi peralatan kontrol tutul komersial lan terminal poto-layanan. Iku wis setya nyediakake solusi poto-layanan tutul profesional kanggo macem-macem industri. Wis dhewe account: Ker.

News Company

Terminal layanan mandiri — Ningkatake pengalaman pangguna lan nggawe nilai aplikasi

With the rapid development of society, people's pursuit of service, efficiency and experience is getting higher and higher. How public service industries and government departments can quickly improve work efficiency, improve service quality, and save labor and managemen...

Terminal layanan mandiri medis cerdas KER

Antrian antrian mandhiri layar kaca sistem triase layar Sistem check-in mandhiri Iku mesin peralatan medis cerdas sing nggabungake fungsi nomer telpon, koleksi tiket, lan pitakon, lan ndhukung pasien ngenteni antrian kanggo awake dhewe. janjian layanan, registrasi ...

  • Guangzhou chujie teknologi informasi co., Ltd