China 43 Inch Horizontal Touch Infrared Inquiry Machine Android Interactive Touch Screen Kiosk pabrik lan manufaktur | Chujie

43 Inch Horizontal Tutul Infrared Enquiry Machine Android Interaktif Tutul Layar Kiosk

Katrangan singkat:

Pambuka Mesin pitakon tutul minangka salah sawijining peralatan interaksi manungsa-komputer sing paling trep, prasaja, alami lan praktis, sing mboko sithik digunakake ing kabeh aspek urip saben dinane. Kayata bale bisnis, balai bisnis pos, balai pemungutan pajak, dalan kutha (informasi kutha), gedung kantor, bandara, stasiun, bank, museum, perpustakaan, pameran, rumah sakit, Hotel lan akeh acara liyane. Iki nggabungake teknologi komputer, teknologi multimedia, teknologi audio, teknologi jaringan ...


  • Panggonan Asal: Guangzhou, Guangdong, China
  • Jeneng Brand: Ker
  • Warna: Request Customer kang
  • Garansi: 1 taun
  • Paket: Karton + Whitening + Frame Kayu
  • ukuran layar: 21.5'', 43'', 49'', 55''
  • werna: putih, ireng, abu-abu
  • Detail produk

    Tags Product

    PAMBUKA

    Mesin pitakon tutul minangka salah sawijining peralatan interaksi manungsa-komputer sing paling trep, prasaja, alami lan praktis, sing mboko sithik digunakake ing kabeh aspek urip saben dinane. Kayata bale bisnis, balai bisnis pos, balai pemungutan pajak, dalan kutha ( pitakon informasi), bangunan kantor, bandara, stasiun, bank, museum, perpustakaan, pameran, rumah sakit, Hotel lan akeh acara liyane.
    Nggabungake teknologi komputer, teknologi multimedia, teknologi audio, teknologi jaringan, seni plastik industri, teknologi manufaktur mesin, desain terpadu streamlined, wangun ayu. Wis akeh digunakake amarga kinerja biaya dhuwur, desain selaras lan daya adaptasi lingkungan kuwat.

     APLIKASI

    1. Organisasi Bisnis:  Supermarket, mall gedhe-gedhe, agensi eksklusif, toko rantai, dodolan gedhe-gedhe, hotel bintang, restoran, agen perjalanan, apotek.

    2. Organisasi Keuangan:  Bank, sekuritas sing bisa dirundingake, dana, perusahaan asuransi, pegadaian;

    3. Organisasi Nirlaba:  Telekomunikasi, kantor pos, rumah sakit, sekolah

    4. Panggonan Umum:  Subway, bandara, stasiun, pom bensin, stasiun tol, toko buku, taman, ruang pameran, stadion, museum, pusat konvensi, agen tiket, pasar SDM, pusat lotre;

    5. Properti Real Estat:  Apartemen, villa, kantor, bangunan komersial, kamar model, makelar properti

    6. Hiburan:  Bioskop, aula fitness, klub negara, klub, kamar pijet, bar, kafe, bar Internet, toko kaendahan, lapangan golf.

     SPESIFIKASI

    jeneng produk Tutul horisontal siji mesin 18C
    resolusi 1920X1080
    Merk panel Kanggo SAMSUNG, LG, AU (layar A)
    Jinis saka TFT-LCD S-PVA
    Jeneng merek Hushida
    Pigmen 16,7 yuta werna 24Bit
    Wektu nanggepi <8 ms
    Spesifikasi tutul Bingkai tutul infra merah
    Nomer induksi objek (IR) 10 tutul
    Nomer baris sensing inframerah (W × D) 32767 × 32767

    卧式机-红外白底图红外卧式-白底卧式机-红外侧面2

    1 (1) 1 (2)

    SETIAP DETAIL ADALAH KARYA KERJA IKHLAS
    pabrik langsung dodolan
    udan 10 taun
    tanggung jawab pangopènan
    10 poin kontrol tutul
    nirkabel interaktif
    cerdas definisi
    dhuwur, padhange ultra dhuwur,
    boros panas cepet

    1 (3) 1 (4)

    01 Dhuwur DEFINISI DISPLAY

    TAMPILAN HD
    Kapadhetan piksel ngluwihi imajinasi, warna sing sugih, kualitas sing apik, lan nyata kanggo nampilake rincian sing tliti, nggawa sampeyan ngalami perasaan sing ana ing adegan kasebut.

    Padhang Tampilan- 350CD

    Werna ambane- 16.8M

    Rasio Kontras- 3000:1

    Sudut Pandang Wide- 178°

    02 Gampang kanggo pamisah layar siji
    tombol kanggo pamisah layar; Kaping pirang-pirang Tampilake
    Saperangan langkah prasaja kanggo remot kontrol, gampang pamisah layar, video lan foto bisa ditampilake ing multi-windows bebarengan.

    03 ULTRA WIDE VIEW ANGLE

    178-DEGRESS WIDE PERSPEKTIF DESIGN ERGONOMIC
    Gambar bener lan ora kleru. Bisa entuk pengalaman bisual sing luwih apik. Perspektif sudhut 178° bisa nikmati efek sing padha saka perspektif sing beda.
    Bidang sesanti ultra-gedhe, proporsi layar ultra-dhuwur.

    04 INTERFACES RICH INTERFACES
    RICH INTERFACES MET YOUR NEED FOR BEDED USE
    -USB interface
    -SD card -Internet
    (
    Antarmuka liyane kaya HDMI, VGA, output audio bisa disesuaikan, hubungi pusat layanan yen perlu)

    1 (5) 1 (6) 1 (7)


       1 (4)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita