Babagan awake dhewe

perusahaan 02

Luwih saka sepuluh taun klempakan, kita Pabrik standar lan saya nganyari standar!      --We sing Ker

 Guangzhou Informasi Chujie Technology Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing pembangunan lan produksi interaksi peralatan manungsa-komputer lan terminal poto-layanan. Account Ker prodhuk utama, kalebu mesin layar tutul priksaan, layar Integrasi tutul mesin, whiteboard pinter, mesin konferensi, kiosk pembayaran poto-layanan, poto-layanan mesin kertu nerbitake, printer poto-layanan, poto-layanan tiket vending machine, Antri sistem manajemen, Tabel tutul warung, pangilon tenung, selaras manungsa-komputer peralatan interaksi, lan sapiturute Products sing digunakake digunakake ing tax industri lan komersial, pusat layanan administratif, bank-bank, medical, hotels, komunikasi, stasiun, bandara, panggonan apik, cinemas , toko Seluk-beluk, sekolah, pabrik lan industri, luwih saka 10,000 aplikasi worldwide.Our produk sing digunakake digunakake ing urusane tax industri lan komersial, pusat layanan administratif, bank-bank, medical, hotels, komunikasi, stasiun bus, bandara, panggonan apik, cinemas , franchised toko, sekolah, pabrik lan industri, karo luwih saka 10,000 kasus aplikasi donya.


Our company wis baris produksi profesional, karo luwih saka 5,000 meter saka workshop produksi, karo puluhan teknologi lan desain profesional tim ing industri. Wiwit diadegaké, perusahaan wis nggawe produk karo gathekan lan kebon nyediakake pelanggan karo solusi tutul profesional. Ing baris karo tenet pangembangan "nambahi pengalaman lan nggawe Nilai aplikasi", terus-terusan nambah Kapabilitas desain produk perusahaan, Kapabilitas integrasi program, layanan profesional capabilities.We Ker adhedhasar aplikasi industri, liwat ing integrasi saka hardware pinter lan paling teknologi layar tutul majeng, Internet teknologi Things, maya, data amba, Biometrik lan liyane dhuwur-tech, saya ngembangaken aplikasi saka tutul poto-help in maneka industri, nambah efficiency layanan lan kualitas, ngurangi biaya layanan komersial, lan ngawula kamlaratan wong kang.

 

perusahaan 04

Anjog ing industri

Ing saiki, perusahaan wis baris produksi profesional, standar Manajemen kuat kualitas. Kanthi profesional tim layanan technical lan industri tim Consulting, karo desain produk anjog lan Kapabilitas R & D.
Sawisé taun saklawasé sepuluh saka klempakan industri lan udan teknologi, perusahaan wis dadi panyedhiya layanan inti lan panyedhiya solusi kanggo aplikasi ide kayata kutha pinter, finance pinter, medical perawatan pinter, tourism pinter, hotel pinter, industri 4.0, etc.

perusahaan 06

Professional lan Highly efisiensin

Perusahaan wis tim profesional kanggo nyedhiyani layanan saka komunikasi solusi kanggo proses layanan delivery produk lan sawise-sales, kang bisa nanggapi kanggo kabutuhan customer ing proses pas wektune lan ngatasi macem-macem masalah pelanggan.
Testing kualitas, Manajemen supplier, bagean pilihan lan Manajemen proses sing kabeh strictly kontrol. Miturut madegaken kualitas standar prodhuk kita dhewe lan strictly penerapan mau, kita bisa mesthekake yen kualitas produk punika dipercaya lan pengalaman punika Gamelan.