China Smart pabrik Tabel tutul lan manufaktur | Chujie

Smart Tabel tutul

Katrangan singkat:

Smart Tabel tutul ngijini sampeyan kanggo nemu urip ngarep dhuwur-tech saka mangsa. Ndadekke siji practicality, interaksi lan hiburan. Iki pusat multimedia lan informasi platform, kang nggabungke grafis lan teks, lan video interaktif lan audio. Cukup tutul iku entheng, lan langsung aran beda saka sasi. Isi tampilan horisontal lan vertikal. Ora ketompo ngendi sampeyan nutul, sampeyan bisa mujudaken manungsa-komputer pengalaman interaksi. Extensibility banget ...


  • Panggonan Asal: Guangzhou, Guangdong, China
  • Jeneng Brand: Ker
  • Warna: Request Customer kang
  • Garansi: 1 taun
  • Paket: Karton + Whitening + Frame Kayu
  • ukuran layar: 43"
  • werna: ireng, putih
  • Detail produk

    Tags Product

    Smart Tabel tutul ngijini sampeyan kanggo nemu urip ngarep dhuwur-tech saka mangsa. Ndadekke siji practicality, interaksi lan hiburan. Iki pusat multimedia lan informasi platform, kang nggabungke grafis lan teks, lan video interaktif lan audio. Cukup tutul iku entheng, lan langsung aran beda saka sasi. Isi tampilan horisontal lan vertikal. Ora ketompo ngendi sampeyan nutul, sampeyan bisa mujudaken manungsa-komputer pengalaman interaksi. Extensibility banget, bisa éling multimedia puter maneh, tampilan photo, multi-pamuter game interaktif lan ing.

    Tabel Tutul fungsi ing ngisor iki:

    1. Layar wis paralleled menyang lumahing meja, ora pasuryan maneh kanggo pasuryan karo wong users.Many bisa nonton saka sudhut sing beda ing wektu sing padha.
    2. Ora mouse, nanging bisa bebas éling fungsi kaya zoom in, nggedhekake metu, muter, seret, sawetara wong bisa operasi desktop ing wektu sing padha.
    3. Keunikan, nggunakake layar tutul Tabel subvert wangun Tabel tradisional amba, bisa digunakake digunakake ing tabel carteen, game platform, memulang cerdas, pemandangan hiburan, cinemas, bandara, stasiun TV, Museum etc.
    4. Multi-titik tutul, nggawe Immersion Sato Reality Informasi Influenza Officer Pengalaman efek uga wektu nyata penipuan interaktif.
    5. Kejabi meets kabeh fungsi sing Tabel teh biasa utawa meja kantin ngandhut, bisa sijine item ing lumahing sawijining sing kaya, Kangge, iku nduweni ciri banyu-bukti, polusi-bukti, anti-jeblugan,-suhu dhuwur tahan, hard lan awet.
    6. Iku bisa Integrasi industri lan piranti lunak hiburan akeh, uga wis hiburan lan fungsi komunikasi komersial, bakal digunakake digunakake minangka KTV songs, sistem supaya catering, bangunan real estate nuduhake, Telecom / HP / Banks urusane dhewe-layanan, mobil wis sade gambar , Wedding Photo Show, wilayah apik introduksi, museum / Scien-tech introduksi museum etc.
    7. Iku bisa nyambung menyang internet, situs nelusuri, njaluk info, pitakonan info tambahan, layanan trep kanggo wong etc.
    8. fungsi Ekstensif (panerapan praktis liyane bisa nelik maneh accoding kanggo kabutuhan) kanggo ketemu karo kabutuhan aplikasi kanggo industri beda.

    1 (1) 1 (2)

    SMART TOUCH TABLE

    10-titik tutul
    bledug lan banyu bukti
    anti-interferensi
    pinter HD
    3C verifikasi

    TAMPILAN HD
    Resolusi 1920*1080, tampilan HD, warna sing sugih, kualitas gambar sing apik banget,
    nyata lan jelas kanggo nampilake saben rinci

    1 (3) 1 (5)

    DESIGN lumahing flat PURE
    Desain grooveless planar murni, gampang kanggo ngresiki, prasaja lan ayu, resik lan trep, item desktop utawa tetesan wanter ora mengaruhi sensitivitas operasional.

    EFEK Swara STEREO
    Speaker koaksial ganda kanthi efek swara dinamis kualitas dhuwur dibandhingake karo kualitas HIFI.

    1 (6) 1 (7)

    MEJA TEH GUNA RUMAH
    Pasang barang, interaktif karo bocah-bocah kanggo sinau, nggambar, dolanan catur, urip omah sing luwih sugih lan harmonis.

    MEJA TEH KOMERSIAL, GANTI TABLE TRADISIONAL
    Nggawe bisnis luwih urip lan efisien, desain prasaja lan loman, interaksi lancar antarane manungsa lan mesin, tampilan urip nggawe bisnis communition kurang gaweyan nanging efek sing luwih apik.

    1 (8)

    PROTEKSI TRIPLE
    Tahan gores, tahan suhu dhuwur lan kurang, anti-ompact
    Presisi dhuwur, anti-gangguan, ora nggumunake
    Lapisan protèktif tempered; mripat-protèktif lan anti-silau; Panel tutul kapasitif

    1 (9) 1 (11)

    paramèter konfigurasi

    Olahan pilih konfigurasi hardware, mesthekake klien pengalaman apik lan seneng penak liwat produk scien-tech

    panel LCD résolusi 1920 * 1080 aspek layar 16:09
    aspek kontras 1000: 1 ndeleng amba ≥178 °
    padhange 350cd / m² respon wektu 3ms
    Brand new A + bahan 4K LCD panel, tampilan layar wutuh, ora tapel wates ireng ing wilayah tampilan, ora area wuta
    panel tutul Capacitive résolusi tutul 4096 * 4096 nilai tutul Trure 10-titik tutul
    respon wektu <5ms transmittance > 90% ± 5%
    atose lumahing 7H Tutul umure luwih saka 300.000.000 kaping
    frekuensi Viberation 12MHz jinis Control Papan kontrol PCBA
    Gunakake ≤5mm anti-jeblugan kabeh tempered panel kaca lumahing nulis tutul, anti-ngeruk lan anti-kejut lan anti-glare
    pilihan PC 1 Android RK3288 4 + 16
    PC pilihan 2 Android RK3288 4 + 16
    pilihan PC 3 I5 4G RAM 128G ssd
    PC pilihan 4 I7 8G RAM 256G ssd

    1 (12)

    1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita