China WL8017T Black L-Type 8 "Kabeh-ing-siji Desktop Layar Tutul Tablet Android 6.0 pabrik lan manufaktur | Chujie

WL8017T Black L-Type 8" Tablet Layar Tutul Desktop Kabeh-ing-siji Android 6.0

Katrangan singkat:

PURWAKA Kanthi perkembangan teknologi modern sing terus-terusan, aplikasi teknologi tampilan digital bakal ana ing endi wae. Tandha digital gumantung ing integrasi teknologi jaringan lan multimedia kanggo ngeculake lan ngolah informasi ing wangun media, lan sesambungan karo umpan balik pelanggan kanthi pas wektune. Wis akeh digunakake ing keuangan, telekomunikasi, rumah sakit, toko, supermarket, hotel, papan umum lan lapangan liyane. Sistem kasebut nggunakake konsep desain canggih ...


  • Panggonan Asal: Guangzhou, Guangdong, China
  • Jeneng Brand: Ker
  • Warna: Request Customer kang
  • Garansi: 1 taun
  • Paket: Karton + Whitening + Frame Kayu
  • Model: WL8017T
  • Warna: ireng
  • Ukuran: 8''
  • Detail produk

    Tags Product

    PAMBUKA

    Kanthi perkembangan teknologi modern, aplikasi teknologi tampilan digital bakal ana ing endi wae. Tandha digital gumantung ing integrasi teknologi jaringan lan multimedia kanggo ngeculake lan ngolah informasi ing wangun media, lan sesambungan karo umpan balik pelanggan kanthi pas wektune. Wis akeh digunakake ing keuangan, telekomunikasi, rumah sakit, toko, supermarket, hotel, papan umum lan lapangan liyane. Sistem iki nganggo konsep desain canggih lan antarmuka sing mbukak, sing bisa nggabungake macem-macem aplikasi.

    Sistem signage digital bisa ngetung lan ngrekam wektu muter, kaping lan muter sawetara isi multimedia, lan uga bisa mujudake fungsi interaktif luwih kuat nalika muter, kang ndadekke kesempatan kanggo nggawe media anyar.

    FITUR

    1. Bidang aplikasi: papan umum, contone, mall, restoran, bandara, alun-alun, bangunan komersial, lsp.
    2. Nihan njaba digawe saka bahan logam kualitas ekstra apik, kang dicet dening karya kerajinan bubuk-semprotan.
    3. Mesin iki saka desain OS Android, sing bisa disambungake menyang internet, lan ndhukung remot kantor cotrol.
    4.Remotely laporan panggunaan sistem lan panggunaan memori.
    5.Konten muter kanthi otomatis nalika nyiyapake jadwal.
    6. Kontrol, ngawasi lan desain tata letak layar mbatalake dening kantor remot kontrol.
    7.Warna kanggo pigura njaba logam kasedhiya karo werna Ireng, werna Shinning-perak, Warna Golden, werna krim-putih; Warna
    Pilihan.
    8. Merek layar LCD kanggo Samsung, LG, Chime, HSD, AU, Toshiba dll, standar Kelas 335, layar pengepakan asli anyar lan pabrik.
    9.Fixing cara: tembok soyo tambah utawa langit-langit mbenakake.
    10. Gampang nyambung menyang wifi.

    SPESIFIKASI

    Sistem CPU RK 3128 Korteks quad-core A7
    Ram 1GB
    Memori internal 16 GB
    Sistem operasi Android 6.0
    Layar tutul 5-titik tutul kapasitif
    Tampilan Panel Panel LCD 8″
    resolusi 800*1280
    Mode tampilan Biasane ireng
    aspek kontras 800:1
    ndeleng amba 85/85/85/85 (L/R/U/D)
    Luminance 300cd/m2
    Rasio aspek ,16:9
    jaringan WiFi 802.11b/g/n
    Ethernet 10M/100M
    Buletooth Bluetooth 4.0
    Antarmuka slot kertu TF, Dhukungan nganti 32GB
    Tipe-c USB OTG Mung
    USB USB Host 2.0
    USB USB kanggo serial (format RS232)
    Jack daya input daya DC
    Earphone Output earphone 3.5mm
    RJ45 antarmuka Ethernet
    Media play Format video MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.265, H.264, VC-1, VP8, etc., ndhukung nganti 1080p
    Format audio MP3/WMA/AAC lsp.
    Foto jpeg
    Liyane Mikropon ya wis
    Speaker 2*2W
    kamera 2.0M/P, Kamera ngarep
    Basa Multi-basa
    Suhu kerja 0-40 derajat
    Sertifikat
    Aksesoris Adaptor Adaptor, 12V/1.5A
    Manual pangguna ya wis

    WL8017T-主Gambar 1WL8017T-主Gambar 2


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita