производ дисплеј

Главните производи на компанијата се киосци авто-сервис, се-во-еден компјутер, автоматски компјутер билет, отворено дигитални signage, LED интерактивна табла, бесплатен штанд дигитални signage, монтирање на ѕид дигитален LCD, LED видео ѕид и кориснички самопослужување терминал и други производи за различни индустрии.

повеќе производи

Зошто Изберете нас

Гуангжу Chujie информатичка технологија за копродукции, Ltd е национален високо-технолошки претпријатие од областа на развој и производство на опрема за комерцијални контрола на допир и самопослужување терминали. Таа е посветена на обезбедување на професионални допир решенија авто-сервис за различни индустрии. Таа има свој бренд: KER.

компанијата Вести

Терминал за самопослужување — Подобрете го корисничкото искуство и создадете вредност на апликацијата

With the rapid development of society, people's pursuit of service, efficiency and experience is getting higher and higher. How public service industries and government departments can quickly improve work efficiency, improve service quality, and save labor and managemen...

KER паметен медицински терминал за самопослужување

Екран на системот за триажа на прозорецот за пријавување во редици за самопослужување Тоа е паметна машина за медицинска опрема која ги интегрира функциите на повикување број, собирање билети и барање, и ги поддржува пациентите да чекаат на ред за самостојно термин за услуга, регистрација...

  • Гуангжу chujie информатичката технологија ко., Ltd