ekran produkt

Produktet e kompanisë kryesore janë kioska vetë-shërbimin, gjitha-në-një PC, PC automatike biletë, Signage natyrë dixhital, bordit LED interaktive, të lirë qëndrim Signage dixhitale, mur malin LCD dixhitale, mur Video LED dhe përshtatur terminal vetë-shërbimit dhe të tjera produkteve për industri të ndryshme.

më shumë Produkte

pse na zgjodhet ne

Guangzhou Chujie Teknologjia e informacionit Co, Ltd, është një ndërmarrje kombëtare të teknologjisë e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve komerciale të kontrollit me prekje dhe terminaleve të vetë-shërbimit. Ajo është e angazhuar për të siguruar profesional touch zgjidhje të vetë-shërbimit për industri të ndryshme. Ajo ka markë e vet: ker.

Kompania News

Terminali i vetë-shërbimit — Përmirësoni përvojën e përdoruesit dhe krijoni vlerën e aplikacionit

With the rapid development of society, people's pursuit of service, efficiency and experience is getting higher and higher. How public service industries and government departments can quickly improve work efficiency, improve service quality, and save labor and managemen...

Terminali inteligjent i vetë-shërbimit mjekësor KER

Ekrani i sistemit të trezimit të dritares së dritares së identifikimit në radhë të vetëshërbimit Është një makineri inteligjente e pajisjeve mjekësore që integron funksionet e numrit të telefonimit, mbledhjes së biletave dhe pyetjes, dhe mbështet pacientët të presin në radhë për vetë- takim shërbimi, regjistrim...

  • Guangzhou bashkë chujie teknologjisë së informacionit., Ltd