China 27” Hospital Digital Signage Triage Quueing System of Doctors' Information Display Fabrika dhe prodhuesit | Chujie

27” Shfaqja e informacionit të mjekëve të Sistemit të Radhës së Tregimit të Sinjaleve Dixhitale të Spitalit

Përshkrim i shkurtër:

HYRJE Sistemi i menaxhimit të rradhëve të triazhit spitalor është sistemi i radhës së triazhit spitalor, sistemi i radhës së spitalit dhe sistemi i numrave të radhës së spitalit. Pas një numri të madh hetimesh mbi mjedisin spitalor, procedurat mjekësore dhe procedurat e punës, u zhvillua një grup i menaxhimit mjekësor të bazuar në kompjuter. Sistemi i informacionit të kompanisë mund të zgjidhë fare mirë problemet e pritjes së çrregullt në radhë të pacientëve, ngarkesës së pabalancuar të mjekëve dhe mjedisit të zhurmshëm....


 • Vendi i origjinës: Guangzhou, Guangdong, China
 • Emri i markës: ker
 • Ngjyra: kërkesës së klientit
 • Garanci: 1 vit
 • Paketa: Kartoni + Foam + kornizë druri
 • Ngjyra: e zezë, e bardhë
 • Madhësia: 27''
 • Detail Product

  Etiketat e produktit

  PREZANTIMI

  Sistemi i menaxhimit të rradhëve të triazhit spitalor është sistemi i radhës së triazhit të spitalit, sistemi i radhës së spitalit dhe sistemi i numrave të radhës së spitalit. Pas një numri të madh hetimesh mbi mjedisin spitalor, procedurat mjekësore dhe procedurat e punës, u zhvillua një grup i menaxhimit mjekësor të bazuar në kompjuter. Sistemi i informacionit të kompanisë mund të zgjidhë fare mirë problemet e pritjes së çrregullt në radhë të pacientëve, ngarkesës së pabalancuar të mjekëve dhe mjedisit të zhurmshëm.
  Me zhvillimin e shpejtë të produkteve të informacionit elektronik dhe produkteve inteligjente, si dhe me kërkesat në rritje të jetës njerëzore për mjedisin e shërbimit dhe efikasitetin e shërbimit, u krijua koncepti i sistemit të radhës.
  Sistemi i rradhës së triazhit në spital është një sistem i radhës i krijuar posaçërisht për vizitat në spital. Ai përmirëson shumë mjedisin e shërbimit të spitalit, sjell një hapësirë ​​​​të qetë të dhomës së këshillimit për mjekët për të diagnostikuar gjendjen dhe sjell shërbimin një-për-një për pacientët. , Ai gjithashtu shmang çështjet e privatësisë së gjendjes së pacientit dhe kështu me radhë.
  Sistemi i radhës së triazhit mund të kombinohet gjithashtu me sistemin HIS të spitalit për të ofruar lehtësi për menaxhimin e unifikuar të pacientëve nga spitali.
  Sistemi i rradhës së triazhit të spitalit të rrjetit IP është i dedikuar për rradhët e triazhit spitalor, i cili mund të përmirësojë në mënyrë efektive mjedisin e shërbimit dhe të rrisë efikasitetin e punës.

  Koncepti i projektimit dhe kërkesat e sistemit të menaxhimit të triazhit ambulator

  Siguron rendin e diagnostikimit dhe trajtimit të vizitave ditore ambulatore, zgjidh radhët, grumbullimin dhe konfuzionin e hasur në procesin e trajtimit mjekësor dhe reflekton arsyeshmërinë dhe drejtësinë; të ndryshojë trajtimin mjekësor të mbyllur në trajtim mjekësor të hapur, i cili pasqyron shërbimin e humanizuar.

  (1) Mund të lidhet me sistemin e rrjetit të ambulatorëve spitalorë pa ndikuar në funksionimin e sistemit të regjistrimit të pacientëve ambulatorë të spitalit.

  (2) Vendosni ekrane me ekran të madh në zonën e pritjes të çdo kati për të lëvizur diagnozën më të fundit dhe përparimin e trajtimit.

  (3) Mjekët përdorin terminale inteligjentë ose telefonues virtualë për të thirrur numrat një nga një për të kontrolluar numrin e pacientëve dhe kohën për të arritur në klinikë.

  (4) Ka funksion të numërimit të ngarkesës së departamenteve të ndryshme dhe mjekëve në repartin ambulator. Mund të pyesë për situatën mjekësore në kohë reale dhe të gjenerojë automatikisht raporte ditore pas shërbimit ditor ambulator.

  (5) Me funksionin e kërkesave zanore, ekrani shfaq numrin serial të regjistruar ndërsa dëgjon kërkesat në gjuhën mandarine kineze, në mënyrë që pacientët të mos kenë nevojë të shikojnë ekranin për një kohë të gjatë. (6) E thjeshtë dhe e përshtatshme, e lehtë për t'u trajnuar dhe funksionuar.

  Hyrje në sistemin e menaxhimit të triazhit ambulator

  1. Përbërja e sistemit

  Sistemi i thirrjeve ambulatore përbëhet nga terminali i thirrjeve inteligjente, shpërndarësi aktiv i dedikuar, kompjuteri i kontrollit të sistemit, softueri i kontrollit të sistemit, terminali i ekranit (ekrani LED, ekrani i shiritave LED, TV) dhe komponentët e shpejtë të sinkronizimit të zërit. Përdoret për të lidhur terminalin inteligjent të thirrjeve dhe kompjuterin e kontrollit të sistemit të çdo klinike, i cili mund të transmetojë dhe drejtojë sinjale të dyanshme. Mund të kontrollojë dhe monitorojë funksionimin e sistemit të thirrjes në kohë reale. Softueri i kontrollit të sistemit bashkëpunon me harduerin e sistemit për të realizuar funksionet e ndryshme të sistemit. Softueri i aplikacionit mund të funksionojë në platforma të shumta të sistemit si WINDOWS/Me/NT, me një ndërfaqe tërësisht kineze, e cila është e thjeshtë dhe e përshtatshme për t'u përdorur. Rrjetëzimi mund të realizojë monitorim në kohë reale në sfond dhe të shfaqë rekordin e numrit të thirrjes.
  2. Funksioni i sistemit

  (1) Funksioni i radhës me shumë rreshta: një sistem në të njëjtin kat mund të menaxhojë punën në radhë të shumë departamenteve në të njëjtën kohë.

  (2) Mënyra të shumta telefonimi: Mund të shfaq numrin serial të regjistruar të çdo pacienti dhe emrin dhe numrin serial të regjistruar të çdo pacienti. (3) Metodat e shumëfishta të shfaqjes: mund të përdoret ekrani me tub dixhital, ekrani i madh LED, ekrani i shiritit ose ekrani i televizorit.

  (4) Funksioni i menaxhimit të pacientëve ambulatorë në kohë reale: Menaxhmenti i spitalit dhe drejtori i departamentit të pacientëve ambulatorë mund të pyesin departamentin ambulator, çdo klinikë dhe të dhënat e diagnozës dhe trajtimit të çdo mjeku në kohë reale në internet.

  (5) Funksioni i raportit statistikor të të dhënave: raportet ditore të pacientëve ambulatorë (numri i përgjithshëm i pacientëve ambulatorë, numri i pacientëve ambulatorë të çdo departamenti, numri i pacientëve ambulatorë të çdo mjeku në detyrë, fluksi ambulator i çdo kohe të ditës, etj.) mund të gjenerohen automatikisht pas përfundimi i shërbimit ditor ambulator, për përdorim me vendim të menaxhimit të spitalit.

  (6) Teknologjia e ndërfaqes së terminalit të ekranit të menduar: Sipas paraqitjes së klinikës, topografisë së zonës së pritjes, fluksit të njerëzve dhe faktorëve të tjerë, terminali i shfaqjes së numrave mund të zgjidhet. Ekrani dixhital, ekrani i ekranit të madh LED, ekrani i shiritit LED, ekrani i televizorit mund të pajiset Marr.

   7-1 6-1 5-1QQ图片20190727161623


 • Previous:
 • Next:

 • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne