tampilan produk

Kompeni produk utama anu kios timer jasa, sadaya-dina-hiji PC, PC otomatis tikét, outdoor signage digital, dewan interaktif LED, haratis stand signage digital, témbok Gunung LCD digital, témbok video LED jeung ngaropéa terminal timer layanan sarta séjén produk pikeun sagala rupa industri.

Produk langkung

Naha Pilih Us

Guangzhou Émbaran Chujie Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing dina ngembangkeun jeung produksi pakakas kontrol touch komérsial sarta terminal timer jasa. Hal ieu komitmen ka nyadiakeun solusi timer jasa touch profésional pikeun sagala rupa industri. Cai mibanda brand sorangan: ker.

News parusahaan

Self-service Touch All-in-one Kiosk Enhance Hotel Image

In recent years, all-in-ones have rapidly matured and the application range has become wider and wider. In some areas, all-in-ones have replaced traditional models. The all-in-one touch machine is composed of advanced touch screen, motherboard, memory, hard disk, graphics card and other electroni...

KER Self-service Ticket Vending Kiosk-To Build Smarter Entertainment Places

Recently, KER manufactured self-service ticket kiosk for our customer. It’s a customized machine according to their needs. The construction of smart places is currently an attention that is widely concerned by the society, and it is also a goal that is constantly pursued on many occasions. ...

  • Guangzhou chujie téhnologi informasi ko., LTD