tampilan produk

Kompeni produk utama anu kios timer jasa, sadaya-dina-hiji PC, PC otomatis tikét, outdoor signage digital, dewan interaktif LED, haratis stand signage digital, témbok Gunung LCD digital, témbok video LED jeung ngaropéa terminal timer layanan sarta séjén produk pikeun sagala rupa industri.

Produk langkung

Naha Pilih Us

Guangzhou Émbaran Chujie Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing dina ngembangkeun jeung produksi pakakas kontrol touch komérsial sarta terminal timer jasa. Hal ieu komitmen ka nyadiakeun solusi timer jasa touch profésional pikeun sagala rupa industri. Cai mibanda brand sorangan: ker.

News parusahaan

KER smart medical self-service terminal

Self-service queuing sign-in department window triage system screen Self-service check-in machine It is a smart medical equipment machine that integrates the functions of calling number, ticket collection, and query, and supports patients to wait in line for self-service appointment, registration...

BernCo@Alvarado Square: One-stop government shopping »Albuquerque Journal

There may be a problem with the delivery of your newspaper. This alert will expire at NaN. Click here for more information. ………………………………………… …………………………………… ………… ……………………………… Starting today, residents of Bernalillo County are invited to the city center, parking for free across Fifth and Silver Str...

  • Guangzhou chujie téhnologi informasi ko., LTD