tampilan produk

Kompeni produk utama anu kios timer jasa, sadaya-dina-hiji PC, PC otomatis tikét, outdoor signage digital, dewan interaktif LED, haratis stand signage digital, témbok Gunung LCD digital, témbok video LED jeung ngaropéa terminal timer layanan sarta séjén produk pikeun sagala rupa industri.

Produk langkung

Naha Pilih Us

Guangzhou Émbaran Chujie Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing dina ngembangkeun jeung produksi pakakas kontrol touch komérsial sarta terminal timer jasa. Hal ieu komitmen ka nyadiakeun solusi timer jasa touch profésional pikeun sagala rupa industri. Cai mibanda brand sorangan: ker.

News parusahaan

Unattended Intelligent Visitor System Visitors Can Freely Enter And Exit After Self-registration

Modern visitor management of companies is no longer simply paper-based registration as before. In order to cope with the increasingly complex security requirements, many offices have implemented intelligent management to effectively ensure the stability and order of entrances and exits. In the in...

What Benefits Can Hospital Self-service Terminals Bring To People?

Now many hospitals have installed multi-functional self-service terminals for hospitals, which can achieve multiple functions such as card issuance, recharge, inquiry, and printing, without waiting for nurses to call numbers and repeat queuing. With self-service terminals in hospitals, patients n...

  • Guangzhou chujie téhnologi informasi ko., LTD