tampilan produk

Kompeni produk utama anu kios timer jasa, sadaya-dina-hiji PC, PC otomatis tikét, outdoor signage digital, dewan interaktif LED, haratis stand signage digital, témbok Gunung LCD digital, témbok video LED jeung ngaropéa terminal timer layanan sarta séjén produk pikeun sagala rupa industri.

Produk langkung

Naha Pilih Us

Guangzhou Émbaran Chujie Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing dina ngembangkeun jeung produksi pakakas kontrol touch komérsial sarta terminal timer jasa. Hal ieu komitmen ka nyadiakeun solusi timer jasa touch profésional pikeun sagala rupa industri. Cai mibanda brand sorangan: ker.

News parusahaan

Terminal layanan mandiri — Ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nyiptakeun nilai aplikasi

With the rapid development of society, people's pursuit of service, efficiency and experience is getting higher and higher. How public service industries and government departments can quickly improve work efficiency, improve service quality, and save labor and managemen...

KER terminal timer jasa médis pinter

Self-service queuing sign-in department window triage system screen Self-service check-in machine It is a smart medical equipment machine that integrates the functions of calling number, ticket collection, and query, and supports patients to wait in line for self- janjian jasa, pendaptaran ...

  • Guangzhou chujie téhnologi informasi ko., LTD