tampilan produk

Kompeni produk utama anu kios timer jasa, sadaya-dina-hiji PC, PC otomatis tikét, outdoor signage digital, dewan interaktif LED, haratis stand signage digital, témbok Gunung LCD digital, témbok video LED jeung ngaropéa terminal timer layanan sarta séjén produk pikeun sagala rupa industri.

Produk langkung

Naha Pilih Us

Guangzhou Émbaran Chujie Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing dina ngembangkeun jeung produksi pakakas kontrol touch komérsial sarta terminal timer jasa. Hal ieu komitmen ka nyadiakeun solusi timer jasa touch profésional pikeun sagala rupa industri. Cai mibanda brand sorangan: ker.

News parusahaan

Advantages Of Government Self-service Terminal

In order to better serve the people, some places have gradually introduced government self-service terminals to replace manual services. This move greatly simplifies the previous business handling process, offering people more convenience. Today, KER will talk about he characteristics and advanta...

Operation And Maintenance Service

Stable, perfect and efficient software development and professional team provides customers with high-quality services Given a stable team and technical accumulation, the products can be continuously improved and then provide customers with higher quality products Perfect and process-oriented wor...

  • Guangzhou chujie téhnologi informasi ko., LTD