Cina 43 Inci Horizontal Toel Infrabeureum Mesin Panalungtikan Android Interactive Toel Screen Kios pabrik jeung pabrik | Chujie

43 Inci Horizontal Toel Infrabeureum Inquiry Mesin Android Interactive Toel Screen Kios

Pondok Description:

BUBUKA Mesin query touch mangrupa salah sahiji parabot interaksi manusa-komputer nu pangmerenahna, basajan, alam tur praktis, nu laun dipaké dina sagala aspek kahirupan urang sapopoé. Sapertos aula bisnis, aula bisnis pos, aula ngumpulkeun pajeg, jalan kota (inquiry informasi kota), gedong kantor, bandara, stasiun, bank, musium, perpustakaan, paméran, rumah sakit, hotél sarta loba kasempetan séjén. Éta ngagabungkeun téknologi komputer, téknologi multimedia, téknologi audio, téknologi jaringan ...


  • Tempat Asal: Guangzhou, Guangdong, Cina
  • Ngaran brand: ker
  • Warna: Request Palanggan urang
  • Jaminan: 1 taun
  • Pakét: karton + Foam + kotakna kayu
  • ukuran layar: 21,5 inci, 43 inci, 49 inci, 55 inci
  • warna: bodas, hideung, kulawu
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bubuka

    Mesin query touch mangrupikeun salah sahiji alat interaksi manusa-komputer anu pangmerenahna, sederhana, alami sareng praktis, anu laun-laun dianggo dina sagala aspek kahirupan urang sapopoé. Sapertos aula bisnis, aula bisnis pos, aula ngumpulkeun pajeg, jalan kota ( panalungtikan informasi), gedong kantor, bandara, stasiun, bank, musium, perpustakaan, paméran, rumah sakit, hotél sarta loba kasempetan séjén.
    Ieu ngagabungkeun téhnologi komputer, téhnologi multimédia, téhnologi audio, téhnologi jaringan, seni plastik industri, téhnologi manufaktur mesin, rarancang terpadu streamlined, bentuk geulis. Geus loba dipaké kusabab kinerja ongkos tinggi na, desain ngaropéa tur adaptability lingkungan kuat.

     APLIKASI

    1. Organisasi Usaha:  Supermarket, mall balanja skala badag, agénsi ekslusif, toko ranté, jualan badag skala, hotél-dipeunteun béntang, réstoran, agénsi perjalanan, apoték.

    2. Organisasi Keuangan:  Bank, jaminan negotiable, dana, pausahaan asuransi, pawnshops;

    3. Organisasi Nirlaba:  Télékomunikasi, kantor pos, rumah sakit, sakola

    4. Tempat Umum:  Subway, bandara, stasion, SPBU, stasiun tol, toko buku, taman, aula paméran, stadion, museum, puseur konvénsi, agénsi tiket, pasar HR, puseur lotre;

    5. Harta Tanah:  Apartemen, villa, kantor, wangunan komersil, kamar modél, calo harta

    6. Hiburan:  Bioskop, aula kabugaran, klub nagara, klub, kamar urut, bar, kafe, Internet bar, toko kageulisan, lapangan golf.

     SPESIFIKASI

    Ngaran Produk Horizontal touch hiji mesin 18C
    resolusi 1920X1080
    Merk panel Pikeun SAMSUNG, LG, AU (layar A)
    Jinis-jinis TFT-LCD S-PVA
    Ngaran Brand Hushida
    Pigmén 16,7 juta kelir 24Bit
    waktos respon <8ms
    Spésifikasi touch Pigura touch infra red
    Nomer induksi objék (IR) 10 keuna
    Nomer garis sensing Infrabeureum (W × D) 32767 × 32767

    卧式机-红外白底图红外卧式-白底卧式机-红外侧面2

    1 (1) 1 (2)

    Unggal detil mangrupikeun KARYA IKHLAS
    pabrik penjualan langsung
    10 taun présipitasi
    tanggung jawab pangropéa
    10 poin kontrol touch
    nirkabel interaktif
    calakan definisi tinggi
    ultra luhur kacaangan
    gancang dissipation panas

    1 (3) 1 (4)

    01 TAMPIL DEFINISI TINGGI

    1080P HD DISPLAY
    Kapadetan piksel di luar imajinasi, beunghar ku warna, kualitasna alus, sareng nyata dina nampilkeun detil anu cermat, ngajantenkeun anjeun ngalaman perasaan dina adegan.

    Kacaangan tampilan- 350CD

    Warna Jerona- 16,8M

    Babandingan Kontras- 3000:1

    Sudut Témbongkeun Lega- 178°

    02 Gampang pamisah layar
    Hiji konci pikeun pamisah layar; Multi-kali Témbongkeun
    Sababaraha léngkah basajan pikeun kadali jauh, gampang pikeun pamisah layar, video jeung poto bisa ditampilkeun dina multi-jandela sakaligus.

    03 ultra lega view sudut

    178-DEGRESS PERSPEKTIF DESIGN ERGONOMIC
    Gambarna leres sareng henteu menyimpang. Bisa meunang pangalaman bisual hadé. Sudut pandang 178° bisa ngarasakeun éfék nu sarua tina sudut pandang nu béda.
    Widang visi ultra-ageung, proporsi layar ultra-tinggi.

    04 RICH INTERFACES
    RICH INTERFACES minuhan kabutuhan Anjeun pikeun pamakéan béda
    -USB interface
    -SD card
    -Internet
    (interfaces séjén kawas HDMI, VGA, kaluaran audio bisa ngaropéa, mangga ngahubungan puseur layanan lamun perlu)

    1 (5) 1 (6) 1 (7)


       1 (4)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami