Cina WL8017T Hideung L-Tipe 8 "Sadaya-dina-hiji Desktop Touch Screen Tablet Android 6.0 pabrik jeung pabrik | Chujie

WL8017T Hideung L-Tipe 8 "Sadaya-dina-hiji Desktop Touch Screen Tablet Android 6.0

Pondok Description:

BUBUKA Kalayan kamajuan téknologi modéren anu terus-terusan, aplikasi téknologi tampilan digital bakal aya dimana-mana. Signage digital ngandelkeun integrasi jaringan sareng téknologi multimédia pikeun ngaleupaskeun sareng ngolah inpormasi dina bentuk média, sareng berinteraksi sareng tanggapan palanggan dina waktosna. Geus loba dipaké dina keuangan, telekomunikasi, rumah sakit, toko, supermarket, hotél, tempat umum jeung widang lianna. Sistim nu adopts konsép design canggih ...


  • Tempat Asal: Guangzhou, Guangdong, Cina
  • Ngaran brand: ker
  • Warna: Request Palanggan urang
  • Jaminan: 1 taun
  • Pakét: karton + Foam + kotakna kayu
  • Modél: WL8017T
  • Warna: Hideung
  • Ukuran: 8''
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bubuka

    Kalayan kamajuan téknologi modéren anu terus-terusan, aplikasi téknologi tampilan digital bakal aya di mana waé. Signage digital ngandelkeun integrasi jaringan sareng téknologi multimédia pikeun ngaleupaskeun sareng ngolah inpormasi dina bentuk média, sareng berinteraksi sareng tanggapan palanggan dina waktosna. Geus loba dipaké dina keuangan, telekomunikasi, rumah sakit, toko, supermarket, hotél, tempat umum jeung widang lianna. Sistim nu adopts konsép design canggih tur interfaces kabuka, nu bisa ngahijikeun rupa-rupa aplikasi.

    Sistim signage digital bisa cacah tur ngarekam waktu maén, Jumlah kali sarta rentang maén eusi multimédia, sarta eta oge bisa ngawujudkeun fungsi interaktif leuwih kuat bari maén, nu brings kasempetan pikeun nyieun média anyar.

    CIRI

    Widang 1.Application: tempat umum, contona, mall balanja, réstoran, bandara, alun-alun, buidings komérsial, jsb.
    cangkang 2.Outer dijieunna tina bahan logam kualitas tambahan alus, nu dicét ku bubuk-semprot karya karajinan.
    3. Mesin ieu tina desain Android OS, nu bisa disambungkeun kana internét, sarta ngarojong cotrol kantor jauh.
    4.Remotely ngalaporkeun utilization sistem na pamakéan memori.
    5.Eusi muterkeun otomatis kana nyetél jadwal.
    6.Control, monitor jeung desain layouts layar jarak jauh ku kantor kadali jauh.
    7.Color pikeun pigura luar logam geus sadia kalawan warna Hideung, Shinning-pérak warna, Golden Warna, warna krim-bodas; Warna Dupi
    Pilihan.
    8.Brands layar LCD pikeun Samsung, LG, Chime, HSD, AU, Toshiba jsb, A Kelas 335 baku, pinuh anyar jeung pabrik layar packing aslina.
    Métode 9.Fixing: témbok ningkatna atawa ngaropéa siling.
    10.Gampang sambungan kana wifi.

    SPESIFIKASI

    Sistem CPU RK 3128 quad core cortex A7
    Ram 1GB
    Mémori internal 16 GB
    Sistem operasi Android 6.0
    Layar cabak 5-Point touch kapasitif
    tampilan Panel 8″ panel LCD
    resolusi 800*1280
    Modeu tampilan Biasana hideung
    ratio jelas 800:1
    nempo sudut 85/85/85/85 (L/R/U/D)
    Luminance 300cd/m2
    Rasio Aspék ,16:9
    Jaringan Wifi 802.11b/g/n
    Ethernet 10M / 100M
    Buletooth Bluetooth 4.0
    Panganteur slot kartu TF, Rojongan nepi ka 32GB
    Tipe-c USB OTG Hiji
    USB USB Host 2.0
    USB USB pikeun serial (format RS232)
    Jack kakuatan input kakuatan DC
    Earphone 3.5mm kaluaran earphone
    RJ45 panganteur Ethernet
    Kaulinan média Format pidéo MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.265, H.264, VC-1, VP8, jsb, ngarojong nepi ka 1080p
    Format audio MP3/WMA/AAC jsb.
    Poto jpeg
    Lain Mikropon enya
    Narasumber 2*2W
    Kaméra 2.0M/P, Kaméra hareup
    Basa Multi-basa
    Suhu gawé 0–40 darajat
    Sertipikat
    Asesoris Adaptor Adaptor, 12V / 1.5A
    Buku pituduh enya

    WL8017T-主Gambar 1WL8017T-主Gambar 2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami